Fra angst og depression til selvværd og livskvalitet

Lær hemmeligheden bag hvordan du slipper af med angst og depression uden at proppe dig med farmaceutisk medicin og antidepressiver.

Lider du af depression eller angst? Har du prøvet alt for at slippe af med det, men det vender uvægerligt tilbage? Så er du ikke den eneste. Men et gennembrud i dansk forskning viser nu, at der heldigvis er noget du kan gøre for at slippe af med din angst og depression – helt uden at proppe dig med farmaceutisk medicin og antidepressiver.

Et forskerhold fra Aarhus Universitet har nemlig for nylig påvist, at CBD olie virker effektivt mod angst og depression. Og behandlingen virker tilmed hurtigere og længe end den eksisterende farmaceutiske medicin.

Klik her hvis du vil prøve den revolutionerende olie for kun 299 kr

CBD olie kan dæmpe angst og depression dramatisk

Mange med angst og depression er selvkritiske, og slår sig konstant oven i hovedet med selvnedsættende sætninger:

  • Jeg er uduelig.
  • Jeg bliver aldrig til noget.
  • Ingen kan lide mig.
  • Det bliver aldrig anderledes.
  • Jeg får aldrig et normalt liv.
  • [Du kan nok selv komme på mange flere]
Professor Gregers Wegener

Genkender du de tanker? Hvis ja, så gør du det helt rigtige i at afprøve CBD olie. Nogle slipper helt (eller delvist) af med sin angst eller depression. Andre får det så langt ned i niveau, hvor det hverken generer eller forstyrrer deres liv.

Professor Gregers Wegener fra Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet, og Aarhus Universitetshospital, Risskov spår, at CBD olie bliver det primære naturmedicin til helbredelse af angst og depression allerede inden for en fem-årig periode.

Dorte Hansen, Viborg “Jeg har haft meget svær angst og depression i 3 år, og CBD er det eneste, der rigtigt har hjulpet. Efter 3-4 måneder var min angst og depression nærmest forsvundet”

CBD olie virker bedre end eksisterende angst- og depressionsmedicin

Der går normalt tre til fire uger, før den almindelige angst- og depressionsmedicin virker. Men 50 % bliver ikke helt raske, selv om de oplever en forbedring, og på 30 % af patienterne virker medicinen slet ikke. Desuden medfører den almindelige farmaceutisk medicin mod angst og depression en række alvorlige bivirkninger.L

Klik her hvis du vil prøve den revolutionerende cannabisolie for kun 299 kr

“Den eksisterende antidepressive medicin er ikke god nok og inkludere en masse bivirkninger, så der er virkelig behov for nye måder at tænke på. Her kan svaret være CBD,” siger professor Gregers Wegener og tilføjer, at CBD ikke har nogle alvorlige bivirkninger, som man skal være bange for.

Selv om stoffet CBD stammer fra cannabisplanten, bliver man hverken afhængig eller skæv af det. Cannabis består af omtrent 600 forskellige komponenter, og det er en større koncentration af stoffet THC, der skaber den euforiserende virkning.

Den store ulempe ved receptpligtig medicin er, at den er for vanedannende og utrolig svær at komme ud af igen. Det vil du ikke opleve med CBD olie. Og jo hurtigere du får den rigtige hjælp og finder en langsigtet måde at passe på dig selv, desto hurtigere kan du få det godt igen.

Prøv CBD Olie idag

Hvis du kæmper med angst og depression og endnu ikke har prøvet CBD olie fra Raw Organics er det vores største anbefaling, at du prøver det.

Raw Organics er en af de førende producenter i Europa og forhandler kun gennemtestet og økologisk CBD olier. De er en særdeles pålidelig producent af CBD i allerhøjeste kvalitet og så tilbyder de tilmed gratis fragt i Danmark.

Lige nu sparer du 25 % + fragt pr. flaske hver måned – ved fast månedlig leverance. Ingen binding eller opsigelse. Det er et godt tilbud når vi ved, at CBD skal indtages et sted mellem 1-3 måneder før man opnår den fulde effekt.

Lad os høre hvordan du synes CBD olie fra Raw Organics virker. Skriv i kommentarsporet.Jette Svensson
Jeg har brugt det i et år imod angst, virker skåntsomt og godt, ikke den samme osteklokke følelse som normal angstdæmpende medicin.
Karin Svendsen
Leveringstid?? Kan jeg ikke finde.
Lene Madsen
Bestilte min pakke om aftenen, fik den næste dag middagstid med DAO pakkelevering.
Kirsten Olsen
WOW, TILLYKKE MED DET JEANETTE!
Lene Madsen
Ikke ofte jeg læser om et produkt, som jeg rent faktisk bruger, men Raw Organics leverer til mig på månedlig basis og er virkelig glad for det.
Grethe Christiansen
Nu prøver jeg det. Har altid været lidt skeptisk, men nu har jeg simpelthen læst så meget positivt om det. Det er værd et forsøg imod gigt i hænderne!
Jeg er redaktør og arbejder hver dag for, at læserne skal kunne finde anvisninger til at ændre livsstil, så de får det bedre fysisk, mentalt og socialt. Min viden bliver fulgt op med løbende videreuddannelsesaktiviteter med fokus på de nyeste opdagelser og opfølges, samt ajourføres hvert år.

Seneste artikler

Danmarks første cannabis-forsøg er kæmpe succes !

Forskere fra Aalborg Universitet har netop afsluttet et større studie af cannabis. Forsøget have til formål at undersøge hvor vidt...

Fra angst og depression til selvværd og livskvalitet

Lær hemmeligheden bag hvordan du slipper af med angst og depression uden at proppe dig med farmaceutisk medicin og antidepressiver.

Sådan sætter du en stopper for dine kroniske smerter

Lider du af kroniske smerter? Syntes du også at store mængder medicin, piller og smertestillende er skruen...

Få en god nats søvn

Du vender og drejer dig. Du prøver at tænke på ingenting. Men dine tanker farer derudaf. Du ved at du skal op...

Relaterede artikler

Nyhedsbrev