Få en god nats søvn

Du vender og drejer dig. Du prøver at tænke på ingenting. Men dine tanker farer derudaf. Du ved at du skal op næste morgen – nu helt flad og uden energi.

Ja?

De fleste oplever nætter med dårlig søvn. Heldigvis er der meget du kan gøre, hvis du er plaget af søvnbesvær og gerne vil komme det til livs

Alle kender fornemmelsen af at sove dårligt. En nylig fortaget undersøgelse viser, at over 76% af danskerne mener at de ikke sover godt, hvilket resulterer i reduceret ydeevne om dagen.

Redaktionen anbefaler CBD olie

Hvorfor virker CBD?
Du har sikkert hørt om CBD. Olien er mest kendt for sin evne til at reducere angst, forbedre humøret og helbrede alverdens sygdomme, men vidste du også at CBD er en yderst effektiv søvnbooster?

CBD reducerer angst, tankemylder og smerter som ofte er grunde til søvnbesvær. Olien virker desuden muskelafslappende, hvilket bidrager til en mere rolig og sammenhængende søvn.

Udover dette er CBD også anti inflammatorisk og antioxiderende. Egenskaber som er med til at beskytte kroppen mod nervesygdomme som Alzheimers og modvirke f.eks. led og gigt smerter.

Hvad er CBD?
CBD er en cannabinoide udvundet af cannabisplanten. CBD er den del af cannabisplanten, som besidder den beroligende effekt. Effekten kan sammenlignes med et varmt brusebad eller meditation, som får kroppen til at slappe af.

CBD indeholder ikke andre dele af cannabisplanten som f.eks. THC. THC er den cannabinoide, der gør dig ’skæv’. Men når der ikke er THC i CBD-olier bliver man hverken påvirket “skæv eller “høj” af CBD olie. Og siden januar 2018 har CBD-olie været fuldt ud lovlig at bruge, sælge og forhandle i Danmark.

Hvor køber jeg olien?
Vi anbefaler Raw Organics. De har dansk kundeservice, deres olie er økologisk, produceret under kliniske forhold og de leverer fragtfrit.

Læs mere her

CBD er en cannabinoide udvundet af cannabisplanten. CBD er den del af cannabisplanten, som besidder den beroligende effekt. Effekten kan sammenlignes med et varmt brusebad eller meditation, som får kroppen til at slappe af.

CBD indeholder ikke andre dele af cannabisplanten som f.eks. THC. THC er den cannabinoide, der gør dig ’skæv’. Men når der ikke er THC i CBD-olier bliver man hverken påvirket “skæv eller  “høj” af CBD olie. Og siden januar 2018 har CBD-olie været fuldt ud lovlig at bruge, sælge og forhandle i Danmark.Hvor køber jeg olien?
Vi anbefaler Raw Organics. De har dansk kundeservice, deres olie er økologisk, produceret under kliniske forhold og de leverer fragtfrit.

Læs mere her

Et godt alternativ: Baldrianrod fra Pharbio

Valerina Forte til 109.95,- kr. fra mecindo.dk

Hvad er Baldrianrod?
I mange hundrede år har mennesker tygget baldrianrod for at få en god søvn, og effekten er i de seneste år blevet dokumenteret af den moderne videnskab. Det kan derfor med rette betegnes som naturmedicin mod søvnløshed.

Eksperter er sikre på, at baldrian rod har flere sundhedsmæssige fordele, uden dog at være helt sikre på hvordan planten konkret virker. Flere forskere tror imidlertid, at effekten indtræder, da baldrian rod hæver niveauerne af GABA (gamma aminoburtic acid) i kroppen. GABA er et stof, der regulerer nervecellerne, og desto mere GABA, der er frigivet i kroppen, desto mere rolig vil man være.

Læs mere her

Også effektivt: Magnesium fra Nordic

Anden pladsen: Magnesium Spray til 201,95,- fra Nordic Health


Hvad er Magnesium?

Magnesium er et vigtigt makro-mineral til helbred. Mange af os får ikke nok magnesium i vores kostvaner: omkring halvdelen af ​​voksne i Danmark er i magnesiummangel.

En af magnesiumets vigtigste roller er at promovere sund enzymfunktion. Magnesium er involveret i mere end 300 forskellige enzymrelaterede reaktioner i kroppens celler. Dette mineral hjælper med at regulere blodtryk, kolesterol og blodsukker og hjælper med at kontrollere kroppens stressrespons. At få tilstrækkelig magnesium fremmer søvn og stabilisering af humør. Forskning indikerer supplerende magnesium kan forbedre søvnkvaliteten, især hos mennesker, som sover dårligt. Magnesium kan også hjælpe søvnløshed, der er forbundet med søvnforstyrrelsen og rastløsben syndrom.

Læs mere her


[i] http://www.danskernessundhed.dk/

VELKOMMEN TIL DEBATTEN

  • Sundheds magasinet ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
Dorthe Hansen
Jeg kan anbefale RAW Organics, da det er det vi bruger, min mand og jeg. Vi sover nu om natten, mod at vågne 2-7 gange. For mit vedkomne er jeg gået fra 400 mg Dolol til 100 mg om dagen. Jeg har slidgigt i ryggen (som det der fylder mest) og en masse andre skavanker. Min hverdag er blevet lettere. Min mand har også en masse problemer med lænden, hvor bruskskiverne er slidt væk og nerverne sidder i klemme. Han har været uden medicin i, pt 1 måned. Ja han har stadig smerter, men det er på et plan hvor han kan holde det ud
Lone Hove Nielsen
Sjovt min veninde anbefaler også CBD olie til at slappe af. Nogen der har prøvet købe hos dem??
Ole Sørensen
Ja, dem kan du trygt handle ved.
Mariann Drongesen
Lige kommet hjem fra New York. CBD er super populært og flere ledende figurer indenfor mindfulness anbefaler det.
Pia Olander Hansen
Anfaler CBD olie fordi det har hjulpet mig ud af snart alt min smertestillende og de smerter jeg har er i den grad så lidt at 2 panodil er kan ordne det. Min Scociale angst er så dæmpet jeg kan tage med ud. Var 4 uger i Marmaris i September uden dråber for det første fik jeg voldsomme angst anfald mine smerter var så voldsomme at en del af ferie føltes let ødelagt. Tog næsten 4 mdr at blive okay igen fra jeg kom hjem og startede op igen.
Jeg er redaktør og arbejder hver dag for, at læserne skal kunne finde anvisninger til at ændre livsstil, så de får det bedre fysisk, mentalt og socialt. Min viden bliver fulgt op med løbende videreuddannelsesaktiviteter med fokus på de nyeste opdagelser og opfølges, samt ajourføres hvert år.

Seneste artikler

Danmarks første cannabis-forsøg er kæmpe succes !

Forskere fra Aalborg Universitet har netop afsluttet et større studie af cannabis. Forsøget have til formål at undersøge hvor vidt...

Fra angst og depression til selvværd og livskvalitet

Lær hemmeligheden bag hvordan du slipper af med angst og depression uden at proppe dig med farmaceutisk medicin og antidepressiver.

Sådan sætter du en stopper for dine kroniske smerter

Lider du af kroniske smerter? Syntes du også at store mængder medicin, piller og smertestillende er skruen...

Få en god nats søvn

Du vender og drejer dig. Du prøver at tænke på ingenting. Men dine tanker farer derudaf. Du ved at du skal op...

Relaterede artikler

Nyhedsbrev