Christians gigt begrænsede ham: “CBD olie gav mig livet tilbage”

“Allerede efter 2 ugers daglig indtag af CBD olie kunne jeg mærke forbedringer, som overgik alle mine forventninger. Lidt efter begyndte jeg at skære ned på traditionel smertestillende, hvilket var en enorm lettelse, da jeg altid har været imod piller.” Det fortæller 59-årige Christian, som har lidet af kroniske smerter og gigt i en længere årrække. Nogle af hverdagens basale opgaver var store udfordringer indtil en af Christians tætte venner introducerede ham for CBD-olie. “I starten var jeg meget skeptisk overfor olien pga. alle de fordomme, som florerer omkring cannabis. Men min gode ven, Niels, fortalte omkring hvordan CBD-olie havde hjulpet ham med hans ledsmerter og søvnproblemer. Han lagde især meget vægt på, at olien er 100% naturlig, og at man ikke bliver høj af det, så der var intet at være bekymret for.”

“Siden jeg startede på CBD olie, har jeg fået min livsglæde tilbage. Jeg er begyndt at holde af min hverdag, og de daglige udfordringer er forsvundet.” 

Christian håber, at hans historie kan inspirere danskere til at have et mere fordomsfrit og åbensindet syn på CBD-olie. Ifølge undersøgelser som interesseorganisationen SmerteDanmark[1] har foretaget døjer over 850.000 danskere over 18 år med kroniske smerter. Og det går i høj grad ud over livskvaliteten. Christian udtaler til sidst: “Jeg opfordrer alle som lider af smerter i kroppen eller ledende at prøve CBD olie. Det er harmløst, og kan ende med at ændre dit liv – ligesom det ændrede mit.” 

Ifølge forskning fra University of South Carolina i USA kan CBD olie erstatte mange former for smertestillende medicin som ibuprofen, NSAIDS og valium.[2] Fordelen ved CBD-olien er, at den er bivirkningsfri i modsætning til de mest almindelige smertestillende former for medicin. CBD-olie er nemlig ikke kunstigt fremstillet, men er derimod 100% naturlig, og bliver lavet af hamp planter. 

Hvis du ønsker at prøve dansk klinisk testet CBD olie, anbefaler redaktionen virksomhed Raw Organics. Det er blandt andet hos Raw Organics, at Christian køber sin CBD-olie. Du kan prøve olien ved at klikke her. 


[1] http://www.smertedanmark.dk/om-smertedanmark/

[2] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2828614//


Carsten Frøkjær
Både fruen og jeg bruger det med stor glæde. Kan kun anbefale det.
Bent Vinkler
Nogen der kender firmaet?
Jostein Eilertsen
Jeg er medlem, får olien hver måned, høflig dansk kundeservice, gav dem 5 stjerner på trustpilot.
Flemming Petersen
For det imod gigt og det hjælper rigtig meget, jeg sover bedre og kan igen holde ud at stå ude de kolde morgener og fotografere fuglene. Syntes alle burde prøve det!
Gert Kristoffersen
Der er utallige studier, som viser de gavnfulde effekter uden bivirkninger. Spændende læsning.

Jeg er redaktør og arbejder hver dag for, at læserne skal kunne finde anvisninger til at ændre livsstil, så de får det bedre fysisk, mentalt og socialt. Min viden bliver fulgt op med løbende videreuddannelsesaktiviteter med fokus på de nyeste opdagelser og opfølges, samt ajourføres hvert år.

Seneste artikler

Danmarks første cannabis-forsøg er kæmpe succes !

Forskere fra Aalborg Universitet har netop afsluttet et større studie af cannabis. Forsøget have til formål at undersøge hvor vidt...

Fra angst og depression til selvværd og livskvalitet

Lær hemmeligheden bag hvordan du slipper af med angst og depression uden at proppe dig med farmaceutisk medicin og antidepressiver.

Sådan sætter du en stopper for dine kroniske smerter

Lider du af kroniske smerter? Syntes du også at store mængder medicin, piller og smertestillende er skruen...

Få en god nats søvn

Du vender og drejer dig. Du prøver at tænke på ingenting. Men dine tanker farer derudaf. Du ved at du skal op...

Relaterede artikler

Nyhedsbrev