Astrid havde smerter i 25 år: “CBD olie har givet mig mit liv tilbage”

”Jeg følte mig friskere og havde ingen smerter bare efter kort tid med CBD olie. Jeg har fået ny energi og overskud i hverdagen”udtaler en lykkelig Astrid som i mange år led af kroniske smerter i fødder og led. Hun var medicineret, men det var aldrig helt nok. Hun forsøgte at holde hovedet højt, men efter mange år med smerter som resulterede i stress og bekymringer i hverdagen besluttede hun sig for at ville finde en løsning på det.

Kort tid efter hørte hun om CBD olie, da hun havde en bekendt som havde prøvet det i forbindelse med angst og depression. ”Jeg kendte én som beskrev, at olien hjalp hende mod tankemylder, bekymringer og søvnproblemer” fortæller Astrid. ”Jeg var skeptisk omkring det i første omgang, da jeg havde prøvet så meget forskelligt medicin uden held, men så valgte jeg at give det en chance og tog en enkelt dråbe”.

”Det gik hurtigt op for mig, at jeg ikke længere havde behov for større mængder af medicin for at komme igennem dagene”.

Olien er klinisk testet i Danmark og kan for 299 kr inkl. fragt afprøves, klik her.

”CBD olie har givet mig mit liv tilbage. Jeg har aldrig før haft det så godt. Jeg kan arbejde, træne og gå rundt uden at have ondt. Jeg har mere energi og sover fantastisk om natten”.

Astrid beskriver også, at hun håber på at flere får øjnene op for olien. Hver 3. dansker bliver i løbet af livet ramt af en psykisk lidelse. Det er rigtig mange ift. hvor lidt der bliver snakket om det. Astrid mener, at cbd olien vil kunne gavne rigtig mange flere end hende selv.

”Jeg ved at mange i Danmark lider af en eller anden form for psykisk lidelse eller har kroniske smerter. Jeg håber bare så meget, at de vil forsøge sig med CBD olie. Det er den eneste årsag til, at jeg efter hele 25 år med kroniske smerter kan leve et fuldstændig normalt liv”.

CBD olie skulle ifølge læger også være immunstyrkende, så Astrid besluttede sig for at hele familien skulle prøve. Kun to uger efter skulle Astrid have målt sit stofskiftetal sammen med sin datter som også havde taget CBD olie i en kort periode og tallene var faldet. Det var helt vildt og selv lægen havde svært ved at tro på det.

CBD olie kan købes forskellige steder, men redaktionen er bekendte med ét sted som skulle være ekstra godt og hvor olien er af allerhøjeste kvalitet. Det er blandt andet der hvor Astrid har fået sit CBD olie fra. Du kan købe dit CBD olie direkte ved at klikke her.

Stinna Brejner
Jeg hart selv brugt olie de sidste 2 måneder, og må sige det virkligt virker ! Har aldrig i mit liv følt mig så centreret, og i balance ! Kan varmt anbefale til alle der ønsker et lykkeligt liv ! <3
Hanne Ringsholt Meyhoff
Det er godt Astrid har det bedre, har selv kæmpet med lignende ting og det er hårdt! Jeg har ikke prøvet olien, men har hørt fra familie hampolie kan forebygge sygedomme.
Lotte Myre Kaae
Jeg var skeptisk i starten, men nu har jeg brugt det i 2½ måned og er rigtig glad for produktet. Det virker også smerteafdæmpede for mig.
Annette Hørning Meyhoff
Ved i hvor hurtigt de leverer? Overvejer kraftigt købte det til min mand. Hans kollegaer har talt varmt om det.
Heidi Nordtorp
Da jeg bestilte fik jeg det dagen efter med DHL og fik en track-trace kode sendt pr. email.
Jeg er redaktør og arbejder hver dag for, at læserne skal kunne finde anvisninger til at ændre livsstil, så de får det bedre fysisk, mentalt og socialt. Min viden bliver fulgt op med løbende videreuddannelsesaktiviteter med fokus på de nyeste opdagelser og opfølges, samt ajourføres hvert år.

Seneste artikler

Danmarks første cannabis-forsøg er kæmpe succes !

Forskere fra Aalborg Universitet har netop afsluttet et større studie af cannabis. Forsøget have til formål at undersøge hvor vidt...

Fra angst og depression til selvværd og livskvalitet

Lær hemmeligheden bag hvordan du slipper af med angst og depression uden at proppe dig med farmaceutisk medicin og antidepressiver.

Sådan sætter du en stopper for dine kroniske smerter

Lider du af kroniske smerter? Syntes du også at store mængder medicin, piller og smertestillende er skruen...

Få en god nats søvn

Du vender og drejer dig. Du prøver at tænke på ingenting. Men dine tanker farer derudaf. Du ved at du skal op...

Relaterede artikler

Nyhedsbrev